Nattlinne dagtid


Ibland känner jag mig verkligen som en man


Control yourself
Take only what you need from it

31 Augusti 2010


Idag har jag förlorat min HankyPanky oskuld. Eller.. Inte än, för jag har bara köpt dom, inte använt. Men äh. Ett steg åt det håll som känns rätt! Hoppas dom är lika sköna som alla säger att dom är också..

Ville bara få det nedskrivet. Idag är ett datum att blicka tillbaka på om sådär.. 5 år.


Det där lilla extra


Yoghurt med citronsmak + grädde gör en vanlig smoothie på mjölk, blåbär och banan sjukt jävla underbart god. ÅÅåååh.

Try it, säger jag bara.


Old pics


Shit. Har legat däckad i soffan hela gårdagen och planerar att göra detsamma idag.

Utången i lördags var mördande. I slutet. Dansade i flera timmar, sen bara poff - så kom det. Skulle dricka lite vatten, blev helt jätte trött direkt, frös, svettades, mådde illa, huvudvärk.. aa ni vet. Så tog nattbussen hem by my self. Första gången någonsin. Hade dock Andreas att smsa med tills jag var hemma. Snällt som fan!

Kom hem strax efter 4, men somnade inte förrän 7. Hahaha fy fan. Hatar hosta. Hatar nattbuss. Hatar att människor som är förkylda blir snuskiga. Hatar att vara trött.


Återigen - Nygammalt

En positiv grej med att rensa garderoben - man hittar ett plagg som är flera år gammalt. Och bara använt en gång. Varför? Den blev bortglömd.

Sen fyndade jag en ny ring på H&M idag. Svinbillig. Svinstor.


Kärlek är för dårar


Det är fredagskväll och här sitter jag framför datorn, ny duschad och snart redo för sängen. Ska hälla i mig några fler liter te bara. Och måla om ena nageln som fuckade up sig på jobbet idag. Ger inte upp hoppet om att bli tillräckligt frisk för en utgång imorn kväll! Neeeever. Håll tummarna.. Ni som hinner läsa detta innan helgen är över.

Kan även tillägga att fläta måste vara räddare i nöden för sånna som mig som mer än ofta drabbas utav en dålig hårdag.

Peace


Locnville



Några bilder från mormors sommarhus


Hade tänkt lägga upp bilder på stugan förut, men kunde inte välja ut vilka. Men åh. Det är ett fascinerande ställe.. Men skulle jag lägga in alla bilder i samma inlägg blir det lååångt, så får ta lite i taget.

Så här ser det iaf ut. Ett av husen, hallen och en av de många knepiga prylarna som finns där och har funnits där sen mamma var liten. Säkert längre.


Har egentligen ingenting att säga


Fick jobba över 1½ timme igår, så slutade inte förrän halv 12. Men det gjorde ingenting.

Några amerikanare/kanadensare, eller vad dom var, spelade match mot våra juniorer. Så hehe, blev en intressant upplevelse. Och när jag skulle därifrån erbjöd dom mig skjuts och lite fest. Mjau! Men tackade nej.

Gosh. Att en sport kan ha allt.


Let's start something new




Då är det höst igen på riktigt. Vilket känns underbart! Säsongens första ispass igår, mysregn idag och chokladfynd i kylskåpet från en fylla förra veckan. Sweet.

Varje höst lyssnar jag på Band Of Horses - The funeral, har gjort i många år, kommer fortsätta i många år till. Det är en höstlåt helt enkelt!


Resultatet


Då är nagellacket testat.. var väl sådär.
Ser lite coolt ut, men själva lacket torkade så snabbt så det blev nästan klumpar på bortsten. Brukar inte gilla lack som torkar sådär snabbt i vanliga fall heller. Men.. Helt okej var det ändå.

Puss


Inget kiltraggande idag


No time to think of consequences


Graffiti Nails


Sprang runt på 3 olika Kicks, sen drog gick vi till Åhléns och däär fanns det! Ska bli spännande att testa och lär gå fort att bara måla på, så testar nog till helgen och visar. Hihi

Måste dock tilläggas att mitt intresse för nagellacket sjök något när man såg hur slutsålt det var. Har alla såna naglar blir det inget speciellt och det känns tråkigt. Fast pimpa till det går nog. Jaja, hur som helst, jag har ett nu i alla fall! And I am happy, faktiskt.


Inte röd, Inte orange



När jag ändå är sitter här vid datorn passar jag på att slänga in några bilder på ett nytt nagellack. Åh! Färgen är lite ljusare än på bilderna.. Och när jag såg den i affären.. Aa. Det var kärlek mina vänner! Kunde inte komma på något ord eller någon färg som beskrev den, och det är ju lite så det ska vara!

Har ni sett Twin Peaks, vet ni vilken rödfärg det är. Det röda i den serien är inte vanlig röd.

Sen såg jag att den matchade en gammal halsduk jag hade också! Perfekt


Don't worry


Jag lever än. Har inte haft tid för datorn bara, inte ens kollat mailen på en vecka. Eller okej.. 6 dagar. Men lever livet nu innan skolan drar igång. Hänger och flänger överallt! And it's fuuuun. Träffar gamla vänner, nya vänner, skolkamrater och bara nytt folk.

Så då förstår ni min frånvaro. Peace


Hemligheterna på min dator


Jag har många favoriter sparade på datorn. Mest videor på tjejer som dansar. Så är det. Och vore jag kille skulle jag kräva att min brud kunde shaka sådär, annars är det inget att ha.


Sommarfräscha


Mina nya naglar. Blev ett fuckt up sträck på fuckyoufingret, men äh.
Fransk manikyr, lite blått, lite rött och lite guldglitter.


RSS 2.0