Som avslut på året.


Några random från tiden precis innan lovet.


Och röda naglar blev det under jul-tiden. Såklart. Svårt att fånga de olika nyanserna på bild bara. Men måste använda blixten, för annars syns liksom ingenting. Så.. aa.. tråk.


Så avslutar jag med nyårs-naglarna. Med rester av det röda lacket kvar. Sweet.




Klarat mig över en vecka



Haft virus på datorn sen förra fredagen, alltså sen en vecka innan jul. Tills nu. Sjukt. Äckligt. Hemskt. Men ska bli härligt att kunna pumpa vilken musik jag vill innan nästa utgång. Den möjligheten förstördes ju tidigare..

Men men, slutet gott. Nu ska jag droga musik, bloggar, webbshoppar och allt annat trevligt internet har att erbjuda. XoXo GladTjej


Detaljer


Såg nyss hur röd min hand ser ut! Haha. Men vet ni, jag orkar inte bry mig.
Här ser ni lite av dagens utstyrsel i alla fall. Armband + klänningen.

Måste få upp bilder från snömyset igår också. Och juuuuste, bilder från sommarstugan!


Ska dränka mig själv i grädde


Har en liten mysstund, så tänkte suktas. Hehe.
Varm choklad, halva koppen vispad grädde, chokladsås och dammsugare. AAAah.

Ska försöka mig på naglarna snart också. Men vet inte alls vad jag ska måla. Jisses. Sen ska jag plugga. Men vet inte alls med vilken av läxorna jag ska börja. Jösses.


Försmak inför jullovet


Någon som reagerat på min frånvaro? Nej, tänkte väl det. Men eftersom ni säkert blev lite nyfikna nu så tänkte jag förklara..

Har haft långledigt förstår ni. Underbart. Är halvledig imorn också tror jag och helt ledig på tisdag. MMm. Behövs. Är fortfarande lite smått sliten efter fredagen. Haha! Tänkte visa er en bild på mitt ena knä, men njaa.. de såg bara snuskigt ut, men kan ju berätta för er. Det är lite gult, lite blått, lite lila och lite rött.

Fredagen var trevlig. Trots ett antal spyor, krälande i snön, panikkissande på en icke enslig gata vid Åhlens, en borttappad supermysig vante och trots krossade planer. Den blev bara spårad, på ett kul sätt. Och billigare än jag trodde. Sweet!


RSS 2.0