Me likes you


Körsbärsträd



Det är inget djur, det är min vante


Har köpt så mycket fint dom senaste dagarna nu såå åååh. Men bästaste är nog mina nya vantar. Kolla bara! Kolla! Såg dom hänga där inne på Lindex och sen.. ni ska bara känna hur mjukt det är under fingrarna.

Nu är det fredag. Imorgon får jag två fett fina katter att dansa med. Sweet. Längtar. Snöar gör det också. Sen är jag hög på socker. 40kr/kg på Ica. Yes. Helgen blir bra.

Peace


För att det är länge sen jag visade naglar nu


I never smoke alone



Nu vecka har börjat, men siktar mot lördagen. Förra veckan var fylld av mycket roligt, så denna känns bara seg. Blä. Liksom.. fick vara publik under 3 operationer på tisdagen och en liten minibartenderkurs på torsdagen. Alltså.. aa. Det var K.u.L.

Så låt denna vecka gå fort nu. Pleeease.


Jag lever, men knappt



Är så sjukt trött! Gah. Lördagen blev helt knas. Började med alkoholen vid 11 när jag vaknade och slog ut medvetandet redan på förkröksstället sen på kvällen. Spydde som en gris, feta feta minnesluckor, massa draman och aa. Har säkert inte återhämtat mig än, vilket känns rätt illa.

Ser fram emot en utekväll med irrefirre och sara sen. Då ska jag hålla mig fram tills 4 iaf. Iiihihi

Dålig uppdatering har jag också. Vilket är så jävla tråkigt. Men. Ska försöka bli bättre. Så det så.


San Jose VS Columbus @Globen




Igår var en stor dag. Jag såg en livslevande NHLmatch. Fast.. Inte som påriktigtRiktigt då många (men inte alla) i arenan pratade svenska. Fick i alla fall uppleva många slagsmål, farten, stämningen på läktaren och såklart se hur liten rik dom faktiskt har. Pytte liten! Mindre än jag föreställt mig..

Kom hem för sent dock. Så är död nu. Och ikväll blir det ju rÖj! Så får se hur det hela slutar. Känns som den här helgen går undan. Wow. Och imorn kanske mormor kommer och hälsar på! Iihhihi


Det är så jävla mycket mer än en sport


Den här bilden tänkte jag lägga in i eftermiddags. Och skriva hur gärna jag önskade död åt hela mänskligheten. Men, lite mat i magen och ett ispass senare så känns det bättre. Mina ben är helt super trötta och aa.. jag har blivit lite vänligare igen.

Det är en magisk sport. Synd att man inte hinner träna mer än jag gör, men det gör det även roligare när jag väl har tid för det. ööööööh. Om nån fattade det där. Ville egentligen bara komma fram till att hockey är så sjukt jävla underbart.

Lägger in en sötis bild på Olajvia också. Bara för att hon ser ut att njuta så förbannat av mitt sällskap. Knasigt nog. Muuhhahhaha. (egentligen försökte hon hänga sig, men det faila. Hennes sinnesstämning var som min tidigare)


När jag får kladda ner andra




Så himlans roligt att få träna att måla lite på andra människors naglar också!

Gjorde my friend Olivias naglar i går (översta bilden). Alla naglar ser likadana ut, alltså samma mönster. Och sen fixade jag syrrans naglar i morse, alltså dom ljusblåa. Hon ska ha svarta kläder idag när hon drar ut så blev roligast med alla olika liksom.

Inte de bästaste bilderna, men det gör inget. Jag har haft kulkul.


RSS 2.0