Mina favoritskärp för tillfället


Haft en pissdag rakt igenom. Pallar.inte.
Sen kommer Modo åka ur.

Hoppas morgondagen blir bättre. Peace fuckers


Btw, George hälsar


Har satt på mig smink idag. Och jag ska bara jobba i ishallen. Yes. Vill ni veta varför? Jag berättar för er ändå. Det är Tv-pucks uttagning och det måste man ju fira med lite smink. Tänk om några år, när min son är en av de där pojkarna..
Det skulle vara ren och skär stolthet.


Det är inte lätt att få allt att gå ihop

Jag jobbar varje dag, åker när det ljusnar, kommer hem sent, hinner inte äta och hinner inte sova. Gosh. Och helgen blir mycket värre.. Ville bara skriva av mig. Börjar bli nåååååågot frustrerad.

Har i alla fall hittat en säng jag vill ha. Helt ärligt. VILL HA.


Har helt glömt att säga det här..


Jag är långt i från ett AIKfan. Men tack vare händelsen i måndags så har jag haft sånt sug efter att krama på de fagra små hockeypojkarna som totalmanglade HV71. Så jävla glad. Tack AIK, tack. Elitseriens mest osportsliga lag är nu ute och det känns häääärligt. Ville bara säga det.


Energidryck





Har unnat mig lite idag, bland annat dessa sommar saker. Har redan det där nagellacket, men mitt håller på att ta slut så passade på att köpa ett nytt nu när man får 3 för 2 på Kicks. Höhö. Och väskan.. mm. Ska bara tillverka ett axelband till den sen är den redo.

Anledningen till att jag shoppade upp pengar jag egentligen inte har, är för att morgondagen kommer innebära JOBB. Skojjar inte. Nästan 16 timmars arbete kommer det bli.. Varav största delen är obetald.


En liten mininagelbomb till er alla


Sliten tjej


Både ser och känner mig sliten. Men det är inte så konstigt efter fetaste matfrossan igår. Fettisdagen är värd att firas ordentligt, så firade lite idag också. Kladdkaka, godis, pannkakor, mackor med feeeta pålägg, lite mer godis.. Lite bullar.. ÅÅååh pizza..

Sen är det kul att jag och Agnes tydligen är väldigt lika.. skadeglädje kul. Liksom.. Vill inte alla se ut som mig? Mörka ringar under ögonen.. Svullen näsa, svullna läppar, svullen mage. Grr. Du är lyckligt lottad tjäjen.


Då var det roliga över


Lovet har ju gått alldeles för fort, samtidigt som jag hunnit med väldigt mycket kulkul. Ska försöka tigga bilder från folk som knäppt lite kort från kvällarna också. Är ju trevligt att ha. Ska också börja uppdatera lite mer.. för.. det är ju så mysigt att kolla tillbaka. Man är ju bara ung en gång i livet. Jösses jösses.

Visar bild på mina fiskar så länge och de söta små drinkarna från Fredrika's. Hehe.


RSS 2.0