Senaste veckornas drog



Bakpå min cykel höll du mig, som i kramp
Du landade hårt, du var nog alltid sjuk


Blommor och bin


Okej. Inte mitt. Och kanske lika bra? Ni ska bara ana hur det såg ut när händerna försvann! Woow. Hängpattar (styva bröstvårtor vid magen) med halva utanför. 
Damen som det tillhör har dock en underbar kropp, så det är hett. Hon vid spisen, jag bakom henne på en stol. 
 


Solstrålen



Åter tillbaka till Stockholm. Nej, Övik är bra mycket trevligare! Om man bortser från förödelsen i natt då jag lyckades krypa och få in huvudet i en liten pall under natten, gissa vad som händer när jag vaknar? Yes, bula och blod. Härligt.

Och folk har redan börjat tjata om nyår! Fan jul först. Och nyår suger. Har alltid gjort, kommer alltid göra.
Tack för mig.


Är du tjockisen som rappar med Ken Ring?



Haha. Jag är så trött att det har vänt. Darrar av för mycket kaffe. Men ska snart iväg igen. Taggar med Ken Ring låtar. Ännu mer haha. Men ska ju till ett ställe där såna låtar passar. Tolka hur ni vill.

Tipsar även om kladdkaka med marshmallows i. Åååh. Så sjukt jävla gott. Framför allt dagen efter.


Hårpyssel och förtäring


Sönderplattat hår idag, med något litet band, tusen hårnålar och lite uppsnurrat hår här och där. Sen en massa godis fast jag egentligen är mätt. Jag lever verkligen livet.


Mina mästerverk från skolan




Den första bilden var till en redovisning. Från tiden då man trodde att jorden var platt.. yä, ni fattar.
Och den andra speglar bara några från klassen (mig själv också, den lilla som slickar klubban) + en man jag såg imorse.

Väldigt charmigt, moget och snyggt.


Så nära får ingen gå


Ville matcha min apelsin




Jag är så trött! Skulle jag få sova ostört från och med nu, så vaknar jag om ett år. Låter väl okej? Men nej.. Någon sån VIP ska inte Terese ha, för hon ska iväg på möte om en timme ungefär. Känner mig lagomt pepp. Och ändå är det onsdag! Pannkaksdagen.

Skulle även tagit sprutor på apelsiner idag i skolan.. men det blev inställt. Fuuuuck. Blir av imorgon istället. Vad hjälper det mig? Det är ju idag som jag valde matchande sjal till apelsinen! Livet skrattar åt mig. Världen skrattar åt mig. Jag själv skrattar åt mig. Eller snarare åt mitt liv som är så patetiskt. Men faktiskt underhållande ibland.


Karamellpojkarna!


Ganska äcklig bild. Men var bara tvungen att visa den. Är jag helt efter som inte sett att det heter Karamellpojkarna?! Känner mig.. dålig. Det är ju ett sånt fint namn, lite pervo aktigt med en aning sötma. Underbart..

Hehe. Gav ett par klubbor till en flicka i klassen idag, och hon fick veta igår att hon har hål i tänderna. Ååh, är det inte festligt!


Stumpan, jag har ett eget café


"Fina ögon asså. Du gillar kaffe? Alkohol? Jag är chef. Café i stan. Kom jag bjuder på allt."
Haha, okej sorry. Lite av en interngrej. Men ååå, det är så kul. Hahahah! Jag dör. Döööööör. Hahahah! HAHA!

Jag älskar människor. Fast inte barn, men det är väl inga människor egentligen? Dom är ju mer som halva människor.. visst?


JUUULMUST!



JULMUST! JUUUULMUST!

Jag är på bra humör. Dagen har vart händelserik, även fast klockan bara är 5. Har vart i skolan, åkt en massa tåg, haft lite äventyr, kollat i centrum här och fikat med syrran. Får se vad jag ägnar kvällen åt bara..

Tror att det är julmusten som gör mig så pigg och glad.


Samma människa, olika år


Hahaha! Jag älskar fynden man gör under genomrensningar av gamla lådor. Seriöst. Känner man igen mig? På kortet jag håller upp alltså.. Hahah.

Jag gick i 7an och försökte egentligen vara kille. Fast ibland kladdade jag sönder ögonen också. Bara för att, säkert.
Nu förstår jag att visa, hehe, var rädda för mig.


Du stämplade mitt liv


Nej, nu ska jag kolla The never ending story, dricka kaffe, äta kakor, mysa med min söta lille gosegris och halvsova. Kanske lyssna lite ungdomsrapp på dålig engelska från norge. Eeeh. Jag är seg idag.


Med en klump i magen

Från början var dom 3. Nu.. bara två. Eller en.

Det är så sorgligt så ni anar inte! Mitt bästaste läppglans som ser sådär naturligt och mysigt ut, det luktar gott, det sitter super bra och känns krämigt och kul. Jag vill inte att det ska ta slut, men har inget val. För det finns inte i större förpackning, jag har med tårfyllda ögon letat. Och letat. Och letat. I månader. Det som får hjärtat att trasas sönder ännu mer är faktumet att de inte längre säljs heller i dessa söta, små och smidiga förpackningar.

Går vi mot jordens undergång nu?


Jag blir så till mig av känslan


Det runt min hals är ingen filt, det är en halsduk. Favoriten från förra vintern. Eftersom den täcker kroppen + större yta av ansiktet passar den väldigt bra idag. Pallar inte sminka mig, pallar egentligen inte klä på mig. Men kläder ska jag ha ändå, annars fryser jag ihjäl. Och jag ska ju leva till jag är 60.


Det bästa med sovmorgon


Hehe, börjar om en timme och 15 minuter. Behöver jag ens berätta hur det känns att sova för många timmar på en vardag, äta/dricka god frukost med varm choklad och grädde?
Yes. Stönet kom från mig.


Bump in the road



Jag är helt sluuut. Aah. Har tillbringat för lång tid i skolan, smiffandes i en väns hår och lyssnandes till musik med redovisning i bakgrunden. Att göra fler saker samtidigt är drygt.

Nu ska jag kolla lite mer film (haha, Green Street Hooligans) och sen blir det hockey. Mys.


Helt gaaaalet!


Juuuuste. Måste bara säga det här. Även fast jag inte är helt jätte super pigg och glad än, så vet jag att det kommer. Sanningen har inte slagit mig, det kommer om några dagar skulle jag tro. Ååh. Vågar nästan inte tro på att det verkligen är som jag har hört..
Att jag, JAG (!), ska se Kent i Globen den 25 februari 2010.
Galet. Helt jävla sjukt. Spelar dom VinterNoll2 (mot förmodan) dör jag säkert också den dagen. Mitt hjärta skulle stanna utav glädje. Tro mig.

Shit. Shiiiit.


White trash

Internet funkade inte. Dagen blev inte som planerat. Och egentligen är jag irriterad och trött, men samtidigt inte.. hehe. Jaja, det är bra att kunna ha umgås med sig själv. Oberoende ska man vara! Puss


Stab me

Gårdagen var skum, kall och obehaglig. Jag åkte både tåg, tunnelbana med byte och bussar. Till vaddå? En liten lokal med en inredning som sa åt ungdomar att ha sex i sofforna, ungefär. Nej, det var inget för mig. Även om både sex och porriga inredningdetaljer är mys. Men det hela var bara obekvämt. Och man blev helt utstirrad! Aaah. Chocken har inte riktigt lagt sig än..

Sen har jag fuckat upp något på min dator! Så kan inte öppna och kolla bilder på Nero Photosnap (eller vad det heter). Kommer bara upp att filen inte kan öppnas där, inte funkar där. Men det har ju funkat hela tiden förr. Ååh. Och jag kan ingenting om datorer. Ingenting. Verkligen.

Stab me.


En yngre Terese


Hittade en gammal, gammal bild på mig själv. Tänk att även jag varit sådär liten, oskyldig och allt.
Nu ska jag fortsätta lyssna på när norska ungdomar rappar på engelska, kolla igenom fler bilder, dricka kaffe och pilla på mitt nagellack. Snart ska jag till en vän, mysa och äta också. Länge sen vi träffades utanför skolan nu, så det ska bli skönt. Hehe.


Jag är hungrig


Idag behövde jag inte blåsa bort i alla fall. Och jag tänker inte skriva att saker kunde vart bättre. Tycker om att känna mig känslokall till vissa saker. Det är mysigt. Något mer som är mysigt är också bio. Som jag ska på idag. Wiiiho. Är ni inte lite avundsjuka? Hehe. Mysigt sällskap blir det. Med mat och mat och mat och cola. Perfekt. Mitt liv tycks plötsligt lite mindre tragiskt. Se ljusglimtarna i även det minsta, mina vänner!

Nu ska jag trycka i mig pannkakor från gårdagen. Yeeeees baby

Inget kan stoppa mig


Igår blev faktiskt en underhållande och bra dag. Även fast jag inte använde mig utav min dator på över 24 timmar, det ni! Och även fast jag lyckades skaffa en (tre) fet(a) fläck(ar) på klänningen. Lyckades även somna under torkningstiden på naglarna, så det blev helt fuckup. Men fixade det i skolan. Och jaa.. som sagt. Dagen flöt på i lugn och ro.

Lyckades även åka buss helt själv, nästan utan hjälp. Två gånger också, dagtid och kvällstid. Det känns väldigt bra.


Came so close


Inte ens skrattretande


Södertälje.. det var där jag tillbringade den mesta tiden av min lördagskväll. Ute i regnet, inne på donken och i ishallen. 5-0, jag skäms. Det var så pinsamt dåligt att jag bara ville krypa ihop och dra bort stora hårtestar från mitt redan förstörda hår.

Och till den söta damen som sa att jag och min vän hade fint hår; I know you lied.

Det regnade. Det blåste.

Men Waynes i jakan efteråt var mysigt. Och den enormt heta mannen på donken (hunken) gjorde resan bättre. Det var värt att åka 1½ timme med tåg bara för att få en glimt av honom. Grrr.
Synd bara att han säkert blev skrämd av våra väldigt icke fagra gestalter. Men vi alla vet, Life is a bitch.


They call me a good girl


Har äntligen rengjort de viktigaste av mina penslar. Jag är duktig!


Och några dåliga dagar

Jag fryser, har haft tre dåliga dagar i sträck nu, är förkyld och imorgon ska jag på match. Hur ska detta bli? Målade naglarna i ett tappert försök till mysfaktor, men blev rätt bra. Ser lite ojämnt ut på bilden bara.. hehe.

Och jag vill ha en mörkblå mössa! Såndär mysig, stickad, stor sak. Finns ingen! Har sett svarta, vita, mullvad, gråa.. men vart är den blåa? Buuuhu


RSS 2.0