Syrebrist i hjärnan



Kanske inte såg ut riktigt såhär idag.. Haha. Gillade mitt hår på den bilden bara. Annars är den rätt skev. Tror jag hade ett tuggummi som höll på att ramla ut också. Men det gör inget.
 
Har börjat på en av uppsattserna nu i alla fall. Känns riktigt bra av mig. Ville egentligen bara skriva det. 


Svampmetoden


Tänkte visa ett till sätt man kan blanda nagellacken på. Vet inte om det här är roligare, men det är nog lättare tror jag..

Började i alla fall med att blanda ihop en grön och en guldig färg. Mest för att få lite coolare skiftningar och göra en färg som jag inte hade.




Steg 2 och steg 3 är lika. Ta den ljusare färgen, måla lite färg på sidan av en svamp och dutta på nageln. Jag gjorde upp till halva nageln ungefär.
Sen gör man samma sak med den mörkare, fast dutta bara lite längst ner.





Och avsluta med ett glittrig lack så blandas det mer och ser lite bättre ut.

När man gör det här så låter man färgerna torka mellan gångerna. Annars blir det "svampmärken" när man duttar. Svårt att förklara, men det blir inte fint. Haha.

Enjoy!


Det känns som en söndag


Har galet mycket plugg som ska fixas snarast möjligast. Positivt är att jag nyss hittade en 20lapp i jackan, så blev lite glad. Kanske är samma 20a som jag hittade i fickan förra helgen? Mmm..

Känner att jag gör allt för att undvika pluggandet. Men okej, vi gör såhär. Först lagar jag lunch, ser ett avsnitt av Twin Peaks och sen pluggar. Man måste ju äta liksom.


Mina läppkakor!


Bakade lite kakor för att jag skulle ha något att ta med mig igår.
Visst blev dom söta? Haha.


We miss you


Mina nya bebisar. Åh. Kärlek vid första ögonkastet och ännu mer kärlek när jag stod i dom för första gången. Till vardags, till fest. Ni anar inte hur bekväma dom är. Ser lite slitna ut också. Åh.

Scorett, mina vänner. Skynda, skynda!


När luften tycks försvinna. Good or Bad.

Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent.

Jag vill resa.


Väldigt gammal bild på mig och syrran, från en "solsemester". Vi fick ungefär 2 varma dagar under en vecka.

Sen kan vi skänka en liten tanke åt lillvovvisen som snart vart på sjukhuset i 12 timmar. Bli pigg nu Bonnyboii


Hur man kan blanda färgerna, Del 1




Det är några som frågat hur man gör för att blanda ihop färgerna, så tänkte visa hur jag gör. Finns säkert massor med olika sätt, men man gör bara som man själv tycker blir lättast.

Använder mig utav 2 sätt, men börjar att visa det första och gör ett annat inlägg till "svamp-metoden" så det inte blir alldeles för mycket bilder. Höhö

Över är i alla fall stegen jag målar det i och under är färgerna.

Steg 1: Ta färg nr1 och måla lite mer än halva nageln, ganska tjockt lager
Steg 2: Ta färg nr2 och gör på samma sätt som första färgen, fast börja lite längre ner. Ta färg nr3 och gör samma sak fast ända ner till slutet av nageln. Måla löst där färgerna möter varandra och blanda lite grann med penseln.
Steg 3:Ta färg nr5 och måla en rand längst ner
Steg 4: Ta färg nr4 och dra ett steck mellan det gula och det blåa så kanten blir mindre synlig
Steg 5: Måla ett tunt lager silver eller glitter så färgerna blandas ihop yttligare. Gör det innan allt torkat.

Låt inte färgerna torka emellan utan blanda medan alla är lite flytande.

 

Och resultatet när det är klar blir ungefär såhär:


Nails


 
Lite från den här veckan. De nedersta till vänster liknade tydligen djurgårdens matchtröjor i fotboll, sa en herre till mig i ishallen. Så.. Nej tack. Då tog jag bort de. Och de till höger kändes inte som jag, så de togs också bort rätt fort. Men de är kul att testa sig fram lite.


Så fick jag måla Agnes naglar också. Och hon håller ju också på med lite sånt här så det var en ära. Hehe


Taggar till


Hej hej bloggen!
I kväll ska jag på date med Ida. Vi ska se en hockeymatch och bara råmysa i ishallen. Kommer bli kalas. Och för att göra dagen ännu mer kalas, så ska jag dra runt i filt och tofflor i minst 2 timmar till.

Livet leker för en fuling som jag. XoXo

Sista dagen på lovet


Ett matteB-prov och ett engelskaB-prov imorn. Och 4 inlämningsuppgifter att skriva klart innan denna dag är slut. Inte roligt nånstans.

Så slänger in en bild på en av mina favorit tshirtar. Stor är den.


Innan en utgång för ett par månader sen



Först tänkte jag locka mitt hår till ikväll, men så kollade jag på gamla bilder som vanligt. Och njaa.. Fy vad jag tycker om plattat hår! Lätt att kamma ut så det ser fräscht ut, trots rygg-gnuggerier på dansgolvet. Och sen blir det ju lent att ta i.

Så det va egentligen de jag ville säga.
Plattat hår är mysigt hår.


Something colourful



Använde mig utav en av julklapparna jag fått. Duttpennor!
Ååh. Hur fina är dom inte?


Några bilder från 9an. Sweet.



En liten fundering. Jag kanske borde färga mitt hår mörkt. Igen. Bara för att det var länge sen. Och bara för att jag ser tråkig ut.


En vinterdag för längesedan


Ena stunden kollade jag på Kinabilder och sommarbilder. Blev lite nostalgisk och kände sug efter sommaren. Sen kollade jag igenom några vinterbilder.. Så istället saknar jag mitten/slutet av november/början av december. När allt julmys börjar. Ååh, ack dessa fina tider.

Nyår är en uppfuckardag. Hate.it. Bara jobbigt med ett nytt år, behöva lägga undan minnen från senaste året, känna press att skapa nya och bättre. Nej. Man blir ju inte yngre heller.

Och bara så alla vet. Jag vill inte ta studenten.
Tack för mig


Rosettfrilla och some muuusic


 
Familjen - Det var jag


RSS 2.0