We No Speak Americano


Gårdagen spenderades på Grönan med ett gäng, firade en flicka som fyllde 18.. 10 timmar på plats ungefär, haha. Men har inte vart där på evigheter så hade ett par nya grejer att testa också. Väldigt nice. Kan även tillägga att vi (eller jag och Jessica) höjde temperaturen i PopExpressen! Drag! Hehe.

Avråder er dock från att åka Extreme två gånger på raken, Insane två gånger och sen avsluta med PopExpressen (där man även dansar non stop) inom loppet av 30 minuter ungefär. Och då springa mellan grejerna för att hinna. Bara för att det stänger.. Alltså.. man blir ganska knas i huvudet. Jaaaja. En kul dag! 


Du vet ingenting om mig, jag vet ingenting om dig


Sliiten dag. Är förkyld också.



Hur känner du nu?
Känner du någonting?
Hur känner du nu?
Jag väntade mig ingenting


Vattenbad



Testade en ny teknik för några dagar sen.. Pillrigt, kladdigt och kul! Blev kanske inte grymt resultat, men helt okej för att vara första gången. Det negativa är att det går åt väldigt mycket färg. Men äsch. En ursäkt till att köpa många nagellack i samma färger! Höhöö


För mycket av det goda


Första dagen på lääänge som jag bara hänger här hemma och tar det lugnt. Rätt skönt asså. Sen planerar jag att ha en nyker dag. Även det blir den första på länge. Börjar se lite för sliten ut.. Vissa passar i det, men inte jag. Har redan skuggor under ögonen i vanliga fall så behöver inga tydligare.

Men.. 

Sommarlov är så jävulskt underbart!


Dålig Terese


Två saker som gör mig glad:
1. att jag kunde gå med barbent idag
(första gången sen sommarlovet började, för två veckor sen)
2. pojkar som går för sig själva och små ler sådär nöjt. sööötbollar!

Sjukt svårt att hinna sköta bloggen under sommaren. Springer runt dagarna igenom.. Puss på axeln åt Kissie, Kenza och vad dom nu heter. Dom hinner. Jag är dålig.


Dr.Lipp


Helt sjukt bakis idag. Ni anar inte.. Känns som någon tömt ur min kropp på vätska, misshandlat min hjärna, stoppat in vinden i mina öron och dödat mina alla muskler i min kropp. Och ni kan tycka synd om mig för natten var ändå inte rolig. Bara massa bråk, sprit och spöken..

Tipsar i alla fall om älskade Dr Lipp. Räddaren i nöden. Luktar lite knasigt och är väldigt klippigt, men ååh. Använder det överallt! Läppar, ögonbryn (för att hålla dom på plats), nagelband, armbågar, händer, fötter.. You name it! Fast mest älskar jag ju namnet, men det förstår man ju.

Dr. Lipp


Lättfixade naglar


Lite kladd bara. Ångrar dock att jag kladda på det gula och det guldiga.. tänkte mig Sverige, älskade fosterland, men.. det var snyggare innan. Fuck.


Fetaste tipset

När ni käkar tacos, se till att det blir rester. Sen, dagen efter, så är det bara att:
1. koka nudlar med grönsakssmak
2. micra köttfärsen med grädde
3. bara muuuuums.

ÅÅåh. ÅH SHIT.  

Charmtrollet



Kom precis på att jag inte lagt upp den här videon än. Och det måste ju göras.. liksom.. underhållning! OOh yes. Låten, videon, danserna, HAN. I like it.

Framförallt han
. Charmerande 


Mysig helg. Dålig start på kommande vecka

Mina nya naglar också. Hehe.

Stressad? Jag? ÖÖööh.
Har ont i huvudet och är arg på mig själv att jag är så dålig på att plugga och göra skolprylar i tid. Skulle fått sommarlov i fredags, meeeeen. Nu sitter jag här, har tre skrivuppgifter att göra + två prov att skriva innan tisdag. Mums. Not.

Hade i alla fall en bra fredag. Några liter öl kring lunch, några liter till vid kvällen. Trevliga stunder i både Jakan, Viksjö och Nacka. Där kan vi snacka mums.


Jag och min fjäril


Idag, mina vänner, ska mitt hår kapas av! Sad.. men härligt.
Ska äntligen få lite tacobar föda i min kurrande mage också. Ännu mer härligt!


Vissa saker vill man inte alltid se

Blev varmt idag. Och vad gör svenskarna när det blir soligt? Jo, kastar av sig kläderna och luftar den vita bringan. Gick förbi fotbollsplanerna här också.. MMmmhm. Ingen vacker syn alls. Smala pojkar som spelar fotboll i bara kallingar. Har sett det förr, vill inte se det igen.

Antar att jag blir avundsjuk också. Vill kunna gå längst någon gata, nerdränkt i solskyddskräm, naken och inte skämmas över mitt bleka fläsk. Eller springa runt utanför ishallen, lekandes med min klubba, iförd enbart minimala string. Men jag är kvinna. Polisen skulle spärra in mig och göra mig till deras lilla konstverk i cellen för evigt.  



Suck my big fucking ****


Tydigen var det ingen skola idag. Great. Kunde fått sovmorgon.


XXXXL Brush



Sådär. Lite nagelpillirill.
Har använt en sån söt färg, men lär inte använda den så mycket mer. Har ni bra syn ser ni att det står Wide Brush på flaskan. My ass, det där var ingen bred borste , den var enorm! Täckte hela lillfingernageln. Om inte mer.. Damn


RSS 2.0