Skumgummi



Spexade till det lite extra till idag genom att sova med mina mysiga skumgummispolar och sen målade jag lite extra eyeliner. Gör vardagen lite mysigare.
Nu ska jag nog ta tag och städa rummet, se över nästa vecka och kanske sy lite. Det var så länge sen!

Enligt schema


Bästa sättet att ladda inför skolan



Haft en super mysig dag! Trots att jag somnade efter promenaden imorse och fick stressa för att hinna till tåget. Men sen rullade allt på som det skulle med bra shopping (ny kjol, klänning, jacka, smink, spännen.. you name it), Taco Bar, glass i gamla stan, maaassa smält choklad i väntan på tåget och så några timmars jobb. Mys!

Nu ska jag snart ta mig till duschen och sen sova. Känner att jag är redo för en skoldag imorgon. Faktiskt.

You and Me always, and forever


Kollade lite på tv när jag kom hem från träningen, tror det va Linas kvällsbok?
Då spelades i alla fall den här låten. Lite nostalgi, tycker ni inte? Ååh, den är mysig. Haha

Ocensurerat - once again



Suunshine



Fina dagar. Så fina att man ofta tänker tillbaka på dom och saknar dom lite.
Och helt ärligt så har hela helgen blivit knaaas. Så då saknar man ju dom där fina dagarna lite mer.

Nagellack fyndat hos mamma


Kan ju passa på att visa mina nymålade, väldigt lyckade naglar också innan jag går till soffan och domnar bort ett tag.
(fick nyss sån äckligt stark huvudvärk. tyck synd om mig)

Kunde inte sova inatt, målade två lager lite snabbt på varandra, somnade och allt blev matt och repigt. Life is a bitch. Men har ändå lyckats få en vän att lova bort sina naglar till mig. Jag får göra vad jag vill med dom. Hehehe!


Besatthet



Yes. Inget fel på kost i flytande form, lättare att få i sig. Eller nåt sånt.

Fredag idag och jag har träning. Behöver jag säga mer? Neej. Har ingen som helst lust att träna. Ingen. None. Vill roa mig på annat håll, men det får nog vänta. Kanske, kanske orkar/hinner båda?
Får seee.. Är i alla fall ledig nu tills på torsdag så på den punkten är jag en glad kvinna! Och trots att vi i fortsättningen börjar 9 varje morgon och får sluta senare så gillar jag min skola ibland. När vi får vara lediga. När alla andra börjar med riktiga lektioner.

Grattis. Du klarade första skoldagen


Haha! Ser det inte gott ut?
Brunt och väldigt variationsrikt.

sickk remixxx

Hade planer på att anlända till skolan helt smaaashing, men ääh. Det blir enkelt idag, klänning som gärna glider upp och visar rooompan och en liten fläta för luggen. Och svullna ögon. Ååh, vad jag gillar dom. Not.

Nu återstår bara skofrågan. Ha en fin dag.

När kroppen försöker tala

Så sjukt trött jag är!
Kroppen typ stängde av eller nåt på träningen. Skumt, lite små obehagligt men samtidigt intressant. Haha.
Orkade bara sitta och stirra, röra lite på huvudet ibland och det är som att man inte är där. Liksom.
Som sagt. Skumt. Men sånt som händer! Nu är det i alla fall skola imorgon som gäller och då ska jag se till att vara pigg och fräsch hade jag tänkt. Nu börjar hösten. Mjau.

Knepet att få blickarna bort från facet


Ögonen svider och är småsmåsmå, kinderna kan man ta för en ekorres och jag ser allmänt sliten ut. Så vad gör man?
Lockar håret! Tjooho nu drar jag vidare.


Jag är i alla fall vacker när jag sover


Så galet fräsch jag är! Somnade med smink.. mycket smink. Och där har vi resultatet! Fyyy faaaan.
Mina ögon är helt igen svullna och läpparna ser ut som två apelsinhalvor ungefär.

Ska försöka göra mig lite finare med hjälp av en skål, iskallt vatten och huvudet nerdränkt i det ett tag. Så svullnaden lägger sig. Måste ju testa för idag är en stor dag. Idag ska jag jobba! Hehe

Hela insatsstyrkan


Haha

They say she needs to slow down


Ocensurerat

Kan inte påstå att jag är pigg. Är helt jätte trött. Men uppe ändå. Fast ska nog sova en stund till.
Hrm... Godmorgon?

The baddest thing around town


Stan idag, nytt silvershampoo, sällskap och gratis kaffe.
Sen är det ju fredag också. Har några förslag på händelser ikväll men vet verkligen inte om jag orkar! Haha. Slutar nog med att jag sover redan vid 10. Så jäävla G!

Men imorgon är det ju The Voooice, fjortistillställning som faktiskt är roande ändå. Och sen ska jag kolla Midnattsloppen som min mor springer.

Hemma är bra ibland

Har just kommit hem från centrum och är förjävla trött. AAah. Trodde att det skulle vara iskallt ute - vilket det faktiskt vaaar ibörjan, men sen.. höll ju på att smälta!

Försökte även ta mig över i korsningen här utanför. Men gick inget vidare då dom bygger om och grejer. Helt kaos! Hade jag inte haft sällskap med mig hade jag inte klarat det. Usch.

Nu har jag i alla fall ont i magen, ser ganska sliten ut, är ganska sliten och Tyra Show har säkert börjat nu.. kanske är bra idag? I hope so. För soffan väntar på mig. Och syster bakar! Mys


Gårdagens äventyr


Nästan en liter glass var + en skum film. Och Olivia då.. Mys.

For the first time. Ever.



Jag ska övningsköra! Om en halvtimme ungefär!


Så blev det med min lugna förmiddag innan mötet. Huuuh. Är inte nervös, mer orolig över bilen.. Äsch. Äääsch.

Schemaläggning, jobbmöte, nytt folk - I feel good!


Haha! Sliten? Nooo way. (kanske lite..)

Skulle egentligen flängt runt lite här och där idag men ställde in allt som skulle ske innan mötet idag vid 6. Hehe. Så efter en frukost med mamma framför Sommarlov09 (som på dom gamla goda tiderna innan hennes semester tog slut) och nu ska jag bara duscha och sen ta en powernap.
Det är mys att kliva upp tidigt för att bara ett par timmar senare sova en stund igen!

Ikväll blir det soffan igen. Fast med sällskap. Jag borde baka något.. bara för att.

It´s not you, it´s me


Under hela dagen har jag gått som i dimma, hur skumt som helst. Åt lunch på Jensen's inne i stan också och plötsligt försvann orken från händerna. Kunde inte ens skära maten! Haha. Mysko..

Gick i alla fall runt i stan några timmar, såg Ice Age 3 på bio och nu tänkte jag placera mig i soffan. Ska på möte i morgon också angående ett jobb till hösten. Ska bli kul! Därför måste jag ju vila för att se till att inte vara så konstig imorgon också, visst.

Kalla det vad du vill


Ingen har ju toppendagar jämt och ständigt, samma sak med pengar.
Så gör det bästa av situationen, människor


Walk the line



Nothing compares to it



Trött, trött, trött och lite till trött.
Har tillbringat många timmar på isen och många timmar på golvet i olika ställningar där olika muskler ska dras ut. Myys.

Men vad gör man inte? Nu får jag ändå ledigt ett tag, lär använda tiden till att sova och äta. Ishockey är en sån bra sport. Trots att jag ibland tappar humöret helt när det inte går som jag skulle önska, men det förändrar inte sporten egentligen. Hockey är så himlans trevligt.

Back on the ice



Inte mycket sömn blev det inatt, men ändå känner jag mig inte det minsta trött. Har haft ett mysigt dygn och nu väntar säsongens första ispass! Aaah. Lite nervös är jag allt. (Egentligen mycketmycketmycket nervös - jag har dåliga nerver) Fast det blir nog kul ändå.

Snart är det verkligen höst och vinter igen.. Om bara några veckor kommer dagarna rulla på hur snabbt som helst med skola, träningar, vänner och jobb. Så mys. Jag gillar vintern! Så slipper man ett svettigt ansikte och klistrade kläder..

Mystery Repeats



Clean and fresch, baby

Så enkelt som det kan bli ungefär.
Lite vårdande, ett par blommor och glanslack. Jag gillar det.



Rensat och fräscht

Såådär. Då har jag äntligen klistrat och klippt lite från tidningar. Skönt att få bort gamla tidningar som ändå bara ligger och tar plats.. brukar inte läsa dom ändå, lite tandläkar/sjukhus/frisör-känsla på det. Höööhö



The master of trötthet


Drack nästan en halv liter av persika, blåbär, mango, banan, jordgubbar och mjölk ihopp om att bli något piggare i alla fall, men funkade det? Nej.

Blää.

Sommartider

Så glamorös man kände sig under frukosten med mig själv och sommarlov09 idag! Lånad tröja från pappa på obestämd tid (så jag försöker använda den hela tiden, ungefär) och dom nya klackskorna (som jag försöker forma efter fötterna nu).

Mjaaaau kisse rawr.


Har nog inga planer för idag.. Tänkte kanske, möjligvis försöka snygga upp huset lite på insidan. Jag är ju den enda som är ledig här hemma nu! Men det är ju också sol ute.. Och jag.. är. vit. som. ett. spöke.

Den som bländar solen

Egentligen ingen krävande dag alls.. Sommarlov 09 och frukost, besök i storstaden, två filmer och sällskap. Ändå känner jag mig galet trött. Aaah. Försöker göra mig lite piggare med tanken på mina fynd som gjordes idag och på chokladbollarna jag får till morgonkaffet om ungefär 9 timmar. Funkar lite halvt kan jag meddela.

Nu har jag även ingått ett shoppingförbud med mig själv och kontot. Funkar också lite halvt..

Jag är en bra kvinna.

Drop the Beat



Skulle på picknick i kväll, men ändrade planer. Så det blir bio för min del - Harry Potter. Hehe.
Inte lika mysigt som picknick, but the strong one's survive.

Kärlek är överskattat, det är inte mat.

Vaniljmuffin, blåbär och choklad.

En relation



Klockan är inte ens 12 och jag har hunnit med så mycket! Promenad, blåbärsplockning och bakning. Nu ska jag se till att sola lite och duscha. Behövs..

Har egentligen gett mig själv ett förbud mot att köpa fler armband (och väskor), men fick dessa för under halva priset! Hur det gick till har jag ingen aning om, men så blev det och då kunde man ju inte låta bli.

.Armband är mysigt.

Rain, Pride and Sunshine



Åkte in till stan för att skåda Pridetåget. Underhållande. Fast tråkigaste året på länge.. Beror säkert på vädret. Allt var över på en timme! Shiiit.
Blev picknick inne i stan också, sen hem och ut på promenad där solen tvingade mig att ta av tjocktröjan.

I stan hade jag jeansjacka och frös som aaah, till promenaden var jag smart och bytte till tjocktröja, borde kört på tvärtom..

Men men, mysig dag och nu stundar kvällen. Mjaaau


RSS 2.0