Någon som vill slåss?


Skulle till UF mässan idag, men nixpix, ändrade planer. Ska istället släpa min beniga röv till ica och skaffa ett lager av godis och ostbågar.

Har sånt behov av att slå ner någon så det bubblar av ilska i hela kroppen, gaaaah. Hoppas det går över med det klassiska - en matkoma.


B som i Bag. B som i Box. B som i Bag in Box


Det här är vinet som duger åt min student, om jag väljer att ha mottagning ändå. Blir fnissig bara jag tittar på den. Sådär lyckligt, bubbelfnissig. Jag gillar inte vin, men allt smakar bättre när det är snyggt. Mmm, yeah you know what I mean


Nagelvirvel


+ lite glanslack

Såg tydligen ut som yoghurtglass? Haha.

Nu blir det ishallen igen med min otroligt sexiga, icke hörbara röst. Förresten, finns det något bättre sätt att tillbringa alla hjärtans dag på än i ishallen. Näe.. Känns rätt perfekt. Så hoppas er dag blir nästan lika mysig som min i alla fall. Hihihi

Det slutar alltid bra


Att försöka sluka en hel flaska vodka under en tågresa på 25 minuter är inte så smart.. haha. Men en händelserik helg har det varit. Rösten är förstörd för flera veckor framåt, men sånt kan man ta.

Nu ska jag vidare till ishallen, så höööörs


Rapport från sjuklingen


Fryser som som jag vet inte vad. Morgonrocken är på tvätt och min blåsa klarar inte av mer te. Vad göra?

Skulle gå till skolan, men bättre att friskna till hemma så morgondagen blir så bra som möjligt. För imorn är det The Big Day. Genomförandet av projektarbetet. Mmmm..


Skönt att vara ung


Blev utgång igår och blir utgång idag. Fast med dans. Jäkligt social helg blir det. Skönt. Bjuder på två småfula bilder, men jag gillar dom faktiskt. Den översta är ju söt haha.

Throw away all your problems
Cuz right now it's party time


Uppdrag: Vit kavaj


Är på jakt efter en vit kavaj. Men satan vad svårt det är!
Hur undviker man att se ut som en pervers läkare? (gynekolog)


Nageldos

 


Me want to sleep


Dålig uppdatering, men har så himlans mycket att göra. Är det inte skolan så är det jobb, är det inte jobb så måste man passa på att träffa vänner eller festa. Och om jag får någon stund över, så ligger jag död i soffan eller pillrar på någon nagel.

Nu ska jag unna mig själv några extra timmars sömn och sen blir det "uppdrag - rädda nagellack från att slängas". Ska försöka fräscha upp några gamla som jag fick överta från mor. Och även slänga några sega som tar plats i min låda.

Men när man rensar nagellack, så behåll penslarna! Mycket användbart.


RSS 2.0