Allt det här är för dig


I 7 jävla år har deras texter gosat med mig, tagit över min hjärna mer och mer. Och för 4 år sen ungefär var deras låtar nästan de enda jag lyssnade på. Nästan. Trodde inte att det kunde bli mer än så.. Men hade fel. Hur fan kan ett band vara så otroligt bra? Så att dom riktigt krossar alla andra.

Deras låtar ger gåshud, klumpar i magen och får en att sluta andas. Helt sjukt och underbart. Och tidigare i veckan slog det mig att jag faktiskt sett dom live nu. Och jag grinade nästan av.. lycka? typ. Egentligen kan jag inte gråta. Men då.. nära. Tror jag. Okej. Jag är nog mer påverkad av alkoholen än jag trodde. Eller inte påverkad så.. Men aa.. påverkad. Inte full. Bara mer gulligullgullig. Full. Puss. Kent är så grymma.


Kent

Sitter och kollar igenom videoklipp från deras senaste spelning i annexet.. Minner mig tillbaka och sen, sen ser jag att dom spelat VinterNoll2 på lördagen. Jag var där på torsdagen.

Så. Tack vad underbart. Mitt hjärta blöder. NI ANAR INTE HUR FUCKING GÄRNA JAG VILL HÖRA DEN LÅTEN LIVE! Den är så gammal så den spelas ju inte längre. Men tydligen hade jag feeel. Fy fan. Har inga ord.. Vet inte vad jag ska säga. Jag är sårad. Djupt.

Nu går jag och lägger mig. Skiter i provet imorn. Skiter i allt. Fy fan.

(Och vi som sa sen att man borde köpt biljetter till alla de 3 spelningarna. FAAAAAAN)


RSS 2.0