Ett inlägg med lite hat

Juste.
Var skolfoto idag också. Kollade bara lite snabbt på resultatet, men det jag såg räckte. Tvättäkta fjortis. Jo tack.
Det är inte så väldigt mycket här i livet som jag hatar, utom när man förlorar pinsamma matcher (*host*3-1 till HV71, igår *host*), dåliga hår- och ansiktsdagar och skumma människor som inte uppfattar dissar. Men annars hatar jag skolfotograferingar. Jag spyr på dom. Kryper undan och gömmer mig gärna i ett skåp. Haatar. Men klarade det alltså i år. Och bara en gång kvar sen då! Är det inte lite läskigt? Vad stor jag är.


Uimia

Mamma har just kommit hem från Berlin, och gav mig ett par mysiga nagellack. (om man inte räknar med godis, sjal och värsta tjocka Vouge tidningen. hehe)

Väldigt skön form på flaskan är det också. Passar så bra att krama i handen.. faktiskt.


Lägg dig ner därbak, det är därför jag har hyrt en bil

Nu är jag hemma. Och jag är nervös. Biljetterna imorgon kanske är borta. Det återstår att se. 6 timmar innan börjar i alla fall gjovjobbet - slå sig fram mellan alla som ska ha. Liksom.. heeey, kolla på mig, jag är kort och ser ut som en 5 åring, förtjänar jag inte en biljett? snyft.

Något som fick mig att dra på munmusklerna till någon form av ett leende var dock denna bilden. På mig. Som en vän tog i sommras typ. När hon hade sovit hos mig. jaa.. där ser ni alla. En hög 5åring.


När inte ens hemmaisen hjälper


Modo spelade sin första match för säsongen, hemmais, Foppa var med, Foppa gjorde matchens första mål. Och sen förlorar dom. Blir så irriterad! Deras förra säsong var ju pinsam. Hade hoppats på att dom skulle tagga till och vinna nu, visa oss att dom faktiskt är bättre än vad dom visade sist. Men nej.

Klockan är inte ens halv 11. Nu går jag och lägger mig.


Kilklickar - not my thing

Brukar inte bli sådär jätte förtjust i kilklackar. Ibland är det charmigt, men njaa.. Men så satt jag och bläddrade igenom nya Plaza tidningen (mammas tidning, inte heller den är något som jag brukar älska precis.. heh), så såg jag ett par. Så väldigt mysiga. Så väldigt klumpiga. Så väldigt pimp - liksom bliiingbling baby!


Baby, it's love


All we need is a little bit of momentum
Breakdown these walls that weve built around ourselves
All we need is a little bit of inertia
Breakdown and tell


All we need is a little bit of momentum



Vi snubblade på tråden


Har prov imorgon och kan absolut ingenting. Har inte ens läst igenom det man ska kunna.. Sen är det den 21 September idag också. Gör inte det hela lättare. Ett år sen den bästa helgen i mitt liv. Hate it.

I helgen blir det i alla fall match i hovet, äntligen och syrran ska väl ut antar jag, så får kanske huset för mig själv då?


Walla walla


Har testat att kladda lite honung på ögonfransarna imorse och gick runt med det några timmar. Trots att det såg minst sagt groteskt ut, värre än om man har ögoninflamation, så blev resultatet väldigt trevligt. Mycket längre och tjockare fransar! Terese lovar.


Ni kanske inte tycker att dom ser så värkmärdiga ut på bilden, men då ska ni se dom i vanliga fall. Det krävs förstorningsglas ibland!


ByeBye my friend


True Match tänker ni, jiiisses vad efter hon är.
Och jag är nog lite efter, för fan va bra den är! Och dryg. Jag som trodde att min old one var bra.. Man upphör aldrig att förvånas. Mitt lilla panikköp här om dagen visade sig bra. Nu ska jag bara köpa en lite ljusa nyans också.. jag gillar att se blek ut på vintern. Haha. Spöke. Yes.

 


It's Drake and Airto, bitch



Orginalet


They call it chill

Just hemkommen från jobbet. Och bilderna ljuger lite. Idag var ingen slappar dag. Gooosh. Åt frukost vid halv 1, jag började jobba 8. Ni fattar va? Folk all over the place.

Men jag har lärt mig något nytt; laga pulvermos. Eller lärt mig har jag nog inte, men jag lyckades laga det ändå. För första gången i mitt liv. Jag gratulerar mig själv.


Det handlar om att säga rätt saker

                                               Hjärntumör.
Det är precis lika läskigt som det låter. Och jag kanske är drabbad? Huvudvärk flera dygn i rad, trötthet, fingrar som domnar bort.. Även fast jag gick igenom tester för några år sen blir jag nojig.

Det är ingen inbillning heller som folk tycks tro. Inte som en gammal vän till mig som åt en tablett (minttablett?) hon fått från en i klassen. När vi sa att det var droooger fick hon plötsligt hjärtklappning och svårt att andas. Jösses. Tider det.


Inga problem här, inte

Har legat däckad i soffann nu, vet inte hur länge. Jävla huvud och yrsel.

Klarade ialla fall av träningen utan problem. Guess that's good. Det var en underhållande träning. Men nu väntar sängen. Mmm, längtar


Jag är bara så himla hungrig



Jag är inte rädd för att drabbas utav Galnagrissjukan (som dom så fint namngav det på TheVoice) men jag vill inte bli förkyld. Känner på mig att min livs värsta förkyldning kommer hemsöka min kropp lagom tills den 26e. Då det är säsongens första hockeymatch här i Stockholm. Dif - MoDo. Och den SKA jag till. Men ett plus om man ser fräsch ut ju..

Min mor är i alla fall go och gla' ida', så gissa vem som är på affären och handar frukt (läs; c-vitaminer). Jooo hon! Till mig. Happy face.


Ett par vita kajaler


Jag älskar min vitakajal. ÄÄÄlskar. Eller tycker om väldigt mycket. Det är den och jag. Han är från MaxFactor och är grym. Men så fick man en kajalpenna i goodiebagen. En vit. Från Mist.. Och mist är ju bra, från tidigare erfarenheter.. Så jag testade den. Men kommer nog hålla mig till den från MaxFactor ändå.. Bara för att.

Eller för att den är så himlans bra..
So, now you all know. Jag är snäll på morgonen


Du är min hjälte, för du är precis som jag


När vodkan gjort oss vackra
lovar jag att tro på dina lögner
när du lovar att tro på mina


Bästaste frukosten

+ kaffe, pannkakor och vatten. Great.


Kent, Kent, Kent





Denna natt blir en perfekt Kent knarkar natt. Behöver det. Och två koppar kaffe med nötkräm i. Börjar ändå 10 imorgon. Så det är okej att sitta uppe och förundras över (för tiotusendegånngen, minst) hur fina texterna egentligen är.


Nypimpade


Ganska många mysiga timmar (men ändå för få) blev det på jobbet. Kändes riktigt duktigt att ta 06.58 tåget imorse! Hehe. Så tog jag ju på mig mina nypimpade vantar. Och spana in mitt nya armband! Raaawr.


Godmorgon


Kärlek vid första ögonkastet


Måste ju visa min nyaste sjal! Den är så stor och så fin och så jätte mysig.


Pluggis is the shit


Och jätte duktig i skolan har jag varit! Därför det vart så dålig uppdatering, är ju så trött! Men nu är häften till hela klassen klara inför en redovisning som är vecka 38. Pluuuuuggis is the shit. Jag är nöjd. Jävligt nöjd. Så nöjd att jag gärna skryter för alla jag träffar på. Min syster har fått höra det för många gånger tror jag. Men hon tycker det är sött. Hehe.


RSS 2.0