Dålig Terese. Dum Terese.

Ingen uppdatering att skryta med direkt, men det blir snart bättring!

Just nu snurrar mitt liv på alldeles för snabbt, hinner inte med och blir helt yr i skallen. Aaah. Galet

Men med det här inlägget skrivet slipper jag få allt för mycket skuldkänslor över den för tillfället döda bloggen.

Puuss!

Några utval från senaste tiden av mitt liv






Lärdommar:
Kaffe är en starkare drog en man kan tro. Så tänk till innan ni konsummerar alltför mycket. Och jag tänker inte på att man blir hyper..

Men jag har haft det mysigt ändå.

I´m back

Inte vart någon vidare tät uppdatering här inte, men reste bort och har sen inte haft tid. Ungefär.. (glömde bort bloggen också..)

Nu är jag i alla fall tillbaka! Wiiiie


Sommartider



Har just pressat i mig frukost framför Sommarlov09, klädd i lånad tröja från pappa och mysig filt. Väldigt bra start på dagen.

Fast har också hunnit röra mig ute. Tog en promenad också. Men den blev väldigt kort för jag tröttnade efter 10 minuter.. Men men. Tanken som räknas?

Godmorgon på er i alla fall!


Underskatta inte bra mathållning!

Två hamburgare till lunch, hamburgare till middag.

Livet är bra..  


Istället för diadem




Rest In Peace


Ett diadem. Hans bror i silver gick bort bara en vecka efter köpet. Nu finns ingen av dom.
Dålig kvalité, men fina färger.
Skulle passat så bra i mitt hår idag.. Snyft..
Du är redan saknad lille vän

I väntan på duschen

Fördrev tiden inne hos syster medan jag väntade på att badrummet skulle bli ledigt. Fick se lite i hennes garderob och såg en sån söt sjal! Grön, blommig och tunn. Tydligen var den från mig och mamma också, efter att vi vart i Paris. Haha.

Men den ska i alla fall lånas under dagen! Ska till Sundbyberg och lämna kläder hos Myrorna eller Statsmisionen, får se, och sen ska jag kolla synen hos bilskolan. Aaah.



Passade också på att testa min nyfyndade hudkräm efter duschen idag. Den luktar faktiskt väldigt gott, tycker jag. Och absolut värd 30 spänn eller vad den nu gick på. Mysigt.


Jagar tuppen

Lämnade sängen riktigt tidigt idag. Solig lördag morgon - perfekt för en springtur. Tänkte jag. Och så blev det ju också.

Fast jag kan erkänna att jag valde tiden för min löprunda med omsorg. Jag är en pinsam uppenbarelse när jag tränar, framförallt nu. Springer framåtlutad med ena handen mot hållet i sidan, mitt ansikte är knallrött och lite fläckigt och glansigt av svetten. Efter enbart 5 minuter. I lugn takt.

Sen kom jag på att jag faktiskt gillar mitt nyaste nagellack! Tyckte först att det va lite sådär lamt men färgen är ganska perfekt och matchar ett par ballerina skor helt jätte bra. Hehe. Bilden är mobiltagen. Och klaga inte på min älskade trasmobil.



Lägg också märke till den härliga spyfläcken jag lyckades fånga på andra bilden. Och mina snygga skor - bevismaterialet på att jag var ute och tränade kanske.. Men men. Otroligt vacker bild. Och kvalitén.. Mmm

Let´s try it once again

Så gör jag det igen.
            Startar en blogg.

Men denna gång ska det gå vägen. Det måste gå vägen. Har suttit här och klurat på designen hur många timmar som helst. Är så galet oteknisk, pinsamt!

Nu är en något personliga design klar i alla fall, som duger tills jag kommit på hur man gör.


RSS 2.0