Håll min hand hårt


Har tagit bort en massa gammal musik från datorn, och lagt in gammalt bra i mobilen. Sen vill jag bara att tiden ska gå nu. Om mindre än ett halvår är jag 18. Sjukt. Härligt. Det är då, förstår ni, som livet kan börja på riktigt! Lite trist att inte va liten flicka som smyger omkring ute, men hey. Nån gång blir man ju old.

Annars har jag sovit väldigt mycket förlite.
Och det.. ja. Syns. Och gör mig mer kall än vanligtvis tydligen. Haha! Den människan är kul.


I'll be ready for the funeral



Kan också meddela att min praktik nu tagit sin början och att mina följande dagar under 5 veckor kommer innebära jobb, jobb, jobb. Men det är ett schysst ställe i alla fall. Fast känns så himla tråkigt att behöva ha uppsatt hår och nakna naglar. Och inte lika mycket smink som vanligt. Nästan inget smink alls.. fast det får man nog ha.. men känns ju onödigt. Jag ska ta hand om mina ögonfransar också!


Hälsningar från eftermiddagsmyset


Värmd mjölk med nötkräm i, staaarkt kaffe, löst vispad vaniljvisp (eller grädde med vaniljsocker) och kakao.


Time to work

Väldigt charmiga bilder att bjuda på idag. Skola i en kvart, tågresa en station bort, snack på praktikplatsen och sen den där tågresan hem igen. Och jag är trött.

Så nu börjar då dagarna där målade naglar och utsläppt hår är förbjudet.



Heartbroken



Hittade fler gamla bilder. Saknar mitt håååååår! Jag saknar, saknar, saknar det.

Tänkte bara lufta känslorna. Nu känns det bättre tack.


Jag kände för att springa 100 mil

Har vart irriterad hela dagen och nu har de bara stegrat. Haha. Såå.. mer än sovit har jag tagit bort alla julgrejer. Nu är det nytt och fräscht i mitt rum. Sen hittade jag en bild från förra julen på mina örhängen. Dom gjorde btw succé på IKEA. Alla beundrade mig för mina öronsmycken. Coolt ju


Gammal favorit


Tar officiellt adjö av 2009


Det känns lite konstigt att 2010 har börjat. Blir nog svårt att överträffa allt som hände under 2009. Det året började med drama, sen bara wroooom! Lite kul att tänka tillbaka på allt, alla människor.. ja, människorna. Och slutet på året blev ju det perfekta. En såndär som automatiskt läggs till i mappen "människorna" gav mig den mest underbaraste av alla komplimanger. Utan att ens veta det. Haha.


Lite nagelpill



Premiär

Jag hade planer på att sitta instängd igår, hatar nyår. Sen hade jag planer på att börja mysa med bloggen igen, nu idag och framöver. Inget blev som planerat.

Tog lite olika drinkar med syrran och Fredrik här hemma. Sen hängde drog jag vidare ut med dom. Förkrök i liten lägenhet med mycket folk och sen fest i villa. Eller "fest". Kul vare ändå. Haha! Och första gången jag festade med syster min! Och för första gången på väldigt länge blev inte min nyårsafton till en otursdag.
(och Sverige mosade Finland i junior VM igår också. Niiiiiice. Fagra män det där)

Men ooooh my, vad jag är bakis. Därav får bloggen vänta lite till. Ikväll blir det drag igen. Tjooooho




RSS 2.0