Det tar 100-tals år att dölja felen




Månadens erbjudande



Haha, så skum grej igår! Vaknade upp tidigt, super pigg och tog en promenad ute. Bara sådär helt plötsligt. Efter en kvart blev jag sådär yr och illamående, satte mig ner på vägen, la mig ner, provade gå igen. Men insåg tillslut att de inte gick. Ringde mamma som hämtade mig med bilen. Svimmade av, spydde och blev inburen och nerbäddad i sängen. Haha. Som efter värsta röjet ute ju! Så fick ledigt under dagen och mamma fick dåligt samvete och köpte hem en massa mat som hon tvingar i mig. UNDERBART! 

Sen har jag fått kakor från syrran som var utomlands. Kakor från spanien är b.ä.s.t! Fan, ni ska bara veta.  

Och för att avsluta det hela. Jobbade sista gången för säsongen igår. Väldigt ledsamt. Tur jag hade IrreFirres axel att gråta mot. Guld värt babe.


Visst är mitt linne sött!


Minikakor, björnar och prinsar




Lite mums från Kina. Skulle egentligen bjuda ett par vänner, men har inte blivit tillfälle och lär inte bli det på ett tag heller så kan inte hålla mig. Ååh. Saknar att sitta där på hotellet med halväckligt, starkt pulverkaffe och mini kakorna. De passar så bra i munnen. Bara smasksmaskboooorta. MMm.

Kan även berätta att jag nu måste koka kaffe i mitt rum och största delen av min föda är just kakor. Vår ombyggnad av köket har nått en ny nivå då vi inte har något eluttag, spis eller diskbänk. Har vart så sen i helgen och lär inte bli fungerande på ännu någon vecka. Jag hungrar ihjääääl hallå! Feed me, people, FEED ME!


Fuckface


Undrar var du är

Jag har visat var jag står

När du går så följer jag med dig
Jag var tärnan i ditt släp
Din livegna lakej

Vad du än ville nå
Jag satte allt på spel
För dig gjorde jag allting fel

Var du än ville gå
Så följde jag med dig


Möt Floda


Hon har ett stort sår på halsen, så doktor Terese ska sy. Utan bedövning också.
Hon har en stark personlighet och hennes favorit uttryck är att se galen/besatt ut.
Hon och jag fann varandra igår.

Kärlek vid första ögonkastet och GeorgeÄlsklingen har en ny vän


Bajsklet i ansiktet

Mitt ansikte ser så härligt bajsbrunt ut, men tro mig - det var skuggan. Jag lovar! SKUUUUGGAN!


Såg att det regnade/snöade i morse så klädde mig väldigt skönt. Gammal paljettklänning, som glittrade mysigt under bordet i skolan, och världens mysigaste skjorta. Sover i den ibland också. Kvällsmyser i den ofta. Den är bra. En duktig skjorta.

Ni kanske tror att jag är på bra humör. Och det var jag efter dagens lyckade shoppingtur, men nu är jag pissirriterad och ska går ner till badrummet för att sätta lite färgstänk på allt det svart, vit, gråa. (HVfucking71 får inte vinna igen!!!!!)


Blue My Mind



Såg det i söndags, kollade efter det igår - slutsålt. Kollade idag - ett kvar.
Det är inte ljusblått, inte mörkblått. Det är klarblått. Och alldeles jätte fint att kolla på. Ååh.


Morfars kexchoklad i mitt hjärta

Jag hade en sån sjukt verklig dröm inatt. Minns inte vem mitt sällskap där va, men de kan mycket möjligt vart en man, eller flera människor för den delen. Känns i alla fall som att det va en man. (Marcus maybe. Nä, skoja)
Aja, för att återgå till det coola. I drömmen spelades en Kent låt. (En bra låt, men inte någon favorit tror jag) Vaknade precis efter att jag i drömmen sjungt/skrikit med i en liten bit av texten.
"Och som jag önskar att du vaaaar hääär nuu, jag vill bara höra diiina hjärtstag. Och som jag önskar att vårt krig tog sluuut, jag har lärt av miiina misstag."

Sen när jag gick hem från centrum idag slog det mig att mitt undermedvetna valt samma tröja som jag hade under Kent konserten. Hade liksom bara tagit nåt ur garderoben imorse.

Är det inte tufft! Jooooo.


Dagens bikt


Man är inte otrogen mot sitt lag bara för att man ser skönhetens hos andra.


Marie Claire




Super mysig tiding med gulliga biler och mycket sminktips.
Pressbyrån, börja sälj denna. Nu. Puss


Sista gången som vi delade en spliff på balkongen




Öl, mer öl, ännu mer öl. Och öl

Riktigt skön dag har jag haft, och än är den inte över. Kommer bli hockey, öl och fet mat - alltså som det ska vara. Och helgens planer är helmysiga! Ett par besök till storstaden, kakförsäljning, öl, Olivia, massor av mys och lite jobb. Kan lägga till att jag är ledig på måndag också, så blir äventyr även då. Mjaaaau!

Ska visa mina örhängen sen också. Ölflaskor. Mmm




--> loookielookie <---


Det kanske kommer en förändring


Silky Smooth direkt från Chiina


Har just landat här efter en sväng till centrum, vilket resulterade i en grymt snygg väska. Ååh! Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på att min samling fått sällskap av 3 nya väskor inom loppet av några dagar. Älsklingar! ÄÄÄLSKLINGAR!

Testade nytt vårdande spray för håret idag också. Använder det efter plattången och även fast mitt hår är oborstat så är det rätt mysigt nu. Så åker ni till Kina - köp den. Den.är.bra.
Jaja. Nu är jag taggad på att fixa mina naglar. Tror det kan bli bra, så puss


Gamla saker



Roligaste sysslan på en söndag är att kolla igenom gamla bilder och gråta för sig själv över hur ful man såg ut, hur sliten man va, hur fjortisaktiga vissa bilder blev och vilka pinsamma fetisher som kretsade i ens huvud.

Egentligen har jag 5 (!) uppsatser som måste bli klara innan nya veckan drar igång. Men har inte börjat på nån av dom så känns lite drygt. Ingen som vill hjälpa? Jag målar era tånaglar.


Resultat från ett par tidigare nagelpill



Buga för er drottning


Sådär. Nyss hemkommen från ett land där man blev totalt utstirrad, folk i alla åldrar och kön smygfotade en och man fick lov att ställa upp på fanbilder tillsammans med allt från gamla kinesiska par till små tonårspojkar. Men jag överlevde. Och sitter nu på mitt rum, hög på doften av nagellack pga att en jävla flaska gick söner i väskan. Men det är bra för bloggen, för det gav mig en liten kick och jag blev sugen på att blogga igen.

Så kan hälsa till er alla att jag inte tagit självmord eller blivit överkörd i korsningen här utanför. I am back.


RSS 2.0